Gastprogrammering
Sunday 28 March
Richard Beukelaar
Theater // 16:00 // € 8
[Afgelast] Tuimel & Bounce (3+) - Danstheater AYA

Genre: Hiphop-dansvoorstelling
Open: 16:00 - 16:45 hrs
Tickets: € 8 / Volwassene: €9,50 | Kind: €8 | CJP/Student: €8 | Stadspas groene stip: €3,50

Oh nee, BAM, daar kukel je weer! Best moeilijk om in balans te blijven. En niet alleen als je een peuter bent… De dansers in de hiphopvoorstelling Tuimel & Bounce zijn supersterren als het gaat om vallen. Gelukkig stuiteren ze ook weer terug. Na het succes van Hip Hop Hoera maakt choreografe Honey Eavis deze keer een voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar. Met twee ijzersterke urban dansers in een ‘pop-up’ decor waar allerlei verrassingen uitpiepen en -klappen.

Als kind veranderen er steeds dingen in de wereld om je heen. Van klein tot groot. Je gaat naar de opvang, er komt een nieuw broertje of zusje, of misschien hebben je ouders ruzie. Het gebeurt allemaal om je heen zonder dat je er invloed op hebt. Opgroeien is verschrikkelijk spannend. Het is vallen en opstaan. Ontdekken en uitproberen. En daar kunnen hiphoppers ook wat van. Het schijnt namelijk dat je daar beter van wordt. Tuimel & Bounce is een speelse voorstelling waar de liefde voor de hiphopcultuur vanaf spat. De dansers vallen, tuimelen, stuiteren en groeien. En het decor groeit op wonderbaarlijke wijze met hen mee.

***

Concept en choreografie: Honey Eavis. Dramaturgie: Wies Bloemen. Cast: twee dansers en een ‘pop-up’ decor. Decor en licht: Erik van Raalte

***

Let op: In verband met de beperkte capaciteit kunt u alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

In verband met de huidige corona regelgeving willen wij u graag attenderen op onze maatregelenlees deze hier >